EUR 0,00 / EUR 700.000,00
0%
Waarde: EUR 1.000,00
Rente: 2,00
Looptijd: 10 jaar
Aflossing: Annuïtair
Start: 19-08-2021

Investeer in de toekomst van AFC op een unieke locatie

Na een kleine 60 jaar hebben we ons vertrouwde clubhuis verlaten en betreden we op nog geen 100 meter een volledig nieuw ‘state-of-the-art’ clubhuis, van alle gemakken voorzien met een geïntegreerde overdekte tribune en veel meer kleedkamers allen met eigen douches. Een prachtig duurzaam ontwerp van gerenommeerd architect Paul de Ruiter (PDR Architecten) dat zijn plek in de Zuidas opeist.

AFC wil haar nieuwbouw graag realiseren samen met haar leden, sponsors, supporters en vrienden om samen een uniek onderkomen te bouwen voor toekomstige generaties. Wilt u meer weten over het doel van het Obligatieplan klik dan op Uitleg

Via deze website kan de voortgang live worden bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is opgehaald. Heeft u een obligatie verstrekt? Dan kunt u via dit platform inloggen en heeft u inzicht en overzicht in uw lopende obligaties. Via deze website kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een van de obligaties t.b.v. de financiering van het nieuwe clubhuis. Heeft u interesse klik dan hier.

Campagnes

Totaal opgebracht: EUR 0,00
Aantal campagnes: 1
Aantal inschrijvingen: 0