Welkom op het obligatieplaform van RV Anydale.

Wij willen graag onze accommodatie verbeteren en nieuwe rijbak realiseren die tegen alle weersomstandigheden bestand is zodat we veel meer rijplezier kunnen beleven.

Via deze website kunnen leden, supporters en vrienden van de vereniging aangeven of zij een obligatielening willen verstrekken aan de vereniging zodat de vereniging de bouwplannen kan realiseren. 

Via dit platform kan de voortgang live worden bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is opgehaald. Heb je een obligatie verstrekt? Dan kan je via dit platform inloggen en heb je inzicht en overzicht in je lopende obligaties. 

De fiscale constructie

Er wordt bij dit obligatieplan gebruik gemaakt van de combinatie van een lening en een fiscaal gunstige schenking. Hierdoor is de lening voor de vereniging heel erg aantrekkelijk, terwijl het ook voor de deelnemers interessant blijft. In onderstaande video wordt de constructie toegelicht. De bedragen en rentepercentages zijn voorbeelden. De constructie is getoetst door een fiscalist. Hierdoor heeft u zekerheid dat de constructie door de Belastingdienst wordt geaccepteerd en de jaarlijkse schenking volledig aftrekbaar is van de inkomstenbelasting.

Deze constructie is niet nieuw en wordt al veel toegepast. Wij organiseren die met ondersteuning van Obligatieplan.nl van SponsorVisie. Hierdoor kunnen we gebruik maken van dit mooie dig

Deze constructie is niet nieuw en wordt al veel toegepast. Wij organiseren die met ondersteuning van Obligatieplan.nl van SponsorVisie. Hierdoor kunnen we gebruik maken van dit mooie digitale platform. Hierdoor kunt u direct online inschrijven, maar heeft u ook tijdens de looptijd van de obligatielening via dit platform inzicht in uw lening. 

Campagnes

Totaal opgebracht: EUR 20.250,00
Aantal campagnes: 4
Aantal inschrijvingen: 14