EUR 2.000,00 / EUR 50.000,00
104
dagen te gaan
4%
Waarde: EUR 1.000,00
Rente: 6,00
Looptijd: 8 jaar
Aflossing: Annuïtair
Start: 01-09-2020

Welkom op de Obligatiepagina van Tennisvereniging Didam!

Tennisvereniging Didam is de laatste fase ingegaan betreffende de renovatie en vernieuwing van het tennispark.
De afgelopen jaren zijn de banen 4 en 5 voorzien van een nieuwe mat, heeft het park ledverlichting gekregen, is het clubgebouw volledig gerenoveerd en is de parkeerplaats vernieuwd.
De laatste stap is de aanleg van 2 padelbanen en 2 jeu de boules banen, hiermee is reeds een start gemaakt. De financiële middelen om dit te realiseren zijn reeds door enerzijds sponsoring en anderzijds een financiering van bank veiliggesteld. Als laatste moet zowel het terras bij de padelbanen als het terras bij het clubgebouw vernieuwd worden. Deze geldmiddelen zijn nog niet geheel beschikbaar en daarvoor willen wij het Obligatieplan inzetten. Wij hopen met dit initiatief minimaal 25.000,- euro en een maximum van 50.000,- euro op te halen zodat wij in dit jubileum jaar de volledige update van ons prachtige tennispark kunnen afronden.

Voor zowel de gift als voor de lening geldt dat de overeenkomst voortijdig boete-vrij kan worden ontbonden in het geval van langdurige werkloosheid, blijvende invaliditeit of overlijden van de crowdfunder of zijn/haar partner. Dus als onverhoopt zulke vervelende omstandigheden zich voordoen, dan komt je geld onmiddellijk weer tot je beschikking.

Via deze site kan je de informatie over de obligaties terugvinden en je direct aanmelden. Ook de tussenstand van de toegezegde bedragen is live te volgen.

We hopen op veel respons! Doe je mee? 

Sportieve groet, het bestuur van Tennisvereniging Didam 

 

 

Campagnes

Totaal opgebracht: EUR 2.000,00
Aantal campagnes: 1
Aantal inschrijvingen: 2