OBLIGATIES van MHV

Meer rendement dan op de bank! 100% veilig

MHV is dringend toe aan een nieuw hoofdveld. Het huidige hoofdveld ligt er 15 jaar en wordt met kunst en vliegwerk bespeelbaar gehouden. Maar nu is het echt op! De vezels zijn versleten, het veld moet vervangen worden. En hiervoor hebben we de leden en hun ouders, familie, vrienden en kennissen hard nodig.

In tegenstelling tot andere sportclubs heeft MHV haar veld in eigendom. Een situatie die we graag anders zien. De gemeente Meppel heeft echter geen geld beschikbaar en dus moeten we dit nieuwe veld geheel zelfstandig financieren. Gelukkig heeft MHV de afgelopen jaren flink gespaard en ontvangen we donaties van leden, sponsoren en het Waarborgfonds Meppel. Maar we hebben nog ruim 100.000 euro nodig. Dit bedrag lenen we bij de leden en bekenden via het  initiatief Obligatieplan. Veilige Crowdfunding door middel van fiscaalviendelijke obligaties gekoppeld aan een periodieke gift. MHV is een SBBI zodat periodieke giften aftrekbaar zijn. Zo betaalt de belasting mee aan het veld voor MHV!

De vereniging geeft drie verschillende soorten obligaties (Campagnes) waarbij het rendement en de looptijd verschillen. Een obligatielening als financieringsvorm is aantrekkelijk voor de vereniging en de leningverstrekker.

Is mijn geld veilig?

Absoluut! MHV heeft een zekerheidsstelling van de gemeente Meppel én Stichting Waarborgfonds Sport (SWS). Mocht overhoopt MHV niet kunnen voldoen aan haar aflossingsverplichting, dan staan de gemeente en SWS garant.

Meedoen?

Dinsdag 18 mei om 18.30u is er een digitale infomatieavond via ZOOM over het Obligatieplan met Peter van Baak, oprichter van Obligatieplan.nl. Meld je aan door een mail te sturen naar bestuur@meppelerhv.n

Via deze website kun je deelnemen aan deze unieke lening. Jij kiest zelf je eigen rendement en de kosten voor de club. Hoe lager je eigen rendement, hoe lager de kosten voor de club. Jouw risico is nihil. De vereniging zal te allen tijde aan haar financiële verplichtingen kunnen blijven voldoen door garantstellingen. Je kunt altijd zien hoeveel er is ingeschreven op iedere lening. Na jouw inschrijving en de start van de lening (rond 1 juli 2021) krijg je via deze site toegang tot je persoonlijke pagina op het obligatieplatform. Je houdt daarop de de voortgang van jouw eigen lening bij. Zo blijf je maximaal betrokken bij alle ontwikkelingen van jouw persoonlijke lening aan MHV. Vanuit de club is en blijft er altijd een aanspreekpunt bij vragen.

Kijk bij de Obligatie van jouw keuze of onder "Uitleg" voor de demofilm van Obligatieplan. 

Wil je meer weten? Of neem dan contact op met Robert van Büseck (06-83522182), Arend Kuipers (06-15085961), Henk Keur (06-17322757), Olaf Agterbosch (06-53335050) of Koos Olsder (06-20421928). Of vul het contactformulier in. We helpen je graag verder met alle inhoudelijke en financiële vragen.

 

GEWOON DONEREN?

Ook dat kan! Je koopt dan geen obligatie maar doet een eenmalige gift die je direct met Ideal betaalt.

Ga naar www.crowdfundingvoorclubs.nl/meppelerhv voor meer info. 

 

Campagnes

Totaal opgebracht: EUR 153.500,00
Aantal campagnes: 4
Aantal inschrijvingen: 24