WELKOM OP DE OBLIGATIEPAGINA VAN HBS!

Help mee onze Vedder zandveld om te bouwen tot een waterveld.

We willen graag onze accommodatie  aanpassen aan de eisen van de tijd door het oudste veld te vernieuwen. Alle teams van HSB kunnen dan thuis op een waterveld spelen en trainen.

Via deze website kunnen leden, supporters en vrienden van HBS aangeven of zij een obligatielening willen verstrekken aan HBS zodat wij deze plannen kan realiseren in de zomer van 2020. 

Via dit platform kan de voortgang live worden bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is opgehaald. 

Heb je een obligatie verstrekt? Dan kan je via dit platform inloggen en heb je inzicht en overzicht in je lopende obligaties. 

 

De fiscale constructie

In onderstaande video wordt de constructie toegelicht. De bedragen en rentepercentages zijn voorbeelden.
De constructie is getoetst door een fiscalist. Hierdoor heeft u zekerheid dat de constructie door de Belastingdienst wordt geaccepteerd en de jaarlijkse schenking volledig aftrekbaar is van de inkomstenbelasting.

Deze constructie is niet nieuw en wordt al veel toegepast. Wij organiseren die met ondersteuning van Obligatieplan.nl van SponsorVisie. Hierdoor kunnen we gebruik maken van dit mooie digitale platform. Hierdoor kunt u direct online inschrijven, maar heeft u ook tijdens de looptijd van de obligatielening via dit platform inzicht in uw lening. 

Campagnes

Totaal opgebracht: EUR 12.000,00
Aantal campagnes: 2
Aantal inschrijvingen: 11