EUR 536.000,00 / EUR 450.000,00
100%
Waarde: EUR 1.000,00
Rente: 8,00
Looptijd: 10 jaar
Aflossing: Annuïtair
Start: 17-02-2021

Het Sporting Martinus Club Obligatieplan

Sporting Martinus moet inspelen op de positieve ontwikkelingen die al enkele jaren bij de club aan de gang zijn. Daar hoort ook een ontvangstaccommodatie met kleedkamers bij die klaar is voor de toekomst.

Een nieuw clubhuis
Ons huidige clubhuis uit de jaren 70 is inmiddels gedateerd en kent de nodige structurele gebreken, zoals aan gevel, dak en verwarming. Ze voldoet niet aan (toekomstige) milieu-eisen voor energie (o.a. gasloos) en nog met moeite aan aangescherpte horeca- en multifunctionele eisen, die de overheid en verzekeraars ons stellen.
De gemeente helpt onze club op vele vlakken, maar in tegenstelling tot vele andere gemeenten hanteert ze een beleid dat het niet mogelijk maakt om verenigingen te ondersteunen bij clubgebouw of kleedkamer accommodaties. In Amstelveen is het een zaak van de vereniging zelf voor financiering te zorgen om de leden een goede voorziening aan te bieden. Sporting Martinus heeft daartoe nu een nieuwbouwplan klaarliggen.

Het opzetten en uitwerken van dit ontwerp is in nauwe samenwerking met vele specialisten en diverse instanties de afgelopen jaren tot stand gekomen. De club doet nu, in deze finale fase, graag een beroep op haar leden en alle anderen die de club een warm hart toedragen om de club bij de realisatie van dit nieuwe clubhuis financieel te ondersteunen. Daarvoor biedt ze hen een op maat gemaakt, voor alle partijen gunstig leningsplan aan: het Sporting Martinus Club Obligatieplan.
Het doel van dit plan is om een zo hoog mogelijke opbrengst te halen, des te minder hoeven we van de bank te lenen.

Als dit Club Obligatieplan lukt blijft de buurt zo mooi groen zoals het is. 
Het nieuwe clubhuis is modern dus zo goed als energieneutraal en straks een warm thuis voor velen. De gemeente garandeert ons dan ook dat we decennialang mogen blijven sporten waar we nu sporten. De buurt kan er dan op rekenen dat ze zo mooi groen blijft zoals het nu is en het sportief sociale karakter aan de rand van het bos blijft zo nog lange tijd geborgd. Misschien is deze wat bredere 'groene' garantie ook een reden om mee te doen aan dit obligatieplan. Misschien wel juist door de direct omwonenden.

Dus: doe mee! Laten we samen ons nieuwe clubgebouw mogelijk maken! Voor de sport en het behoud van het groene karakter in Amstelveen Noord.

Op de volgende pagina's leggen we je graag uit hoe ons obligatieplan werkt. We hopen van harte dat ook jij meedoet! Ieder een beetje maakt samen een heleboel. Meld je aan voor dit leningsplan via JA, IK DOE MEE 


Campagnes

Totaal opgebracht: EUR 536.000,00
Aantal campagnes: 1
Aantal inschrijvingen: 171